Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// Bwoh?! Monday, December 12, 2011 | 2:37 PM | 0 comments

{source}


Assalamualaikum & hi-yeom.
BWOH YA?! sorry my korean accent keeps going out. ececeh mcm la sya ni korean. Apa itu 'bwoh' ? It means 'What?'. Anda paham? :P Kayy sambung.

 Korang tau tak yang shoutmix dah tak boleh pakai? I mean sekarang kena bayar -,- Ok mesti korang da tau punye cuz syasya ni slooooooow skit. So now kena pakai CBOX je lah. Guna cbox tak best + leceh betol sebab kena type balik url blog / nama >.<  Yess sya pemalas orangnya :P

 I hate u cbox. //lol hate tapi still guna jugak. Tapi puas hati jugak cuz syasya still letak bckground hubby yang tercinta. blueeekk Dinowoo pun ada xD Penat tau edit sebab code dia susah sikit ~ Korang tengok lah cbox syasya sekarang ^^ Takda beza sngt kan dengan yg previous punya? :3

P/s : Semalam sepupu syasya gets married. And honestly speaking, her nampyeon is gud-looking~ And uhh, I feel a little jelly ;~; i want to marry with sungyeol too. lol. mula la syasya berangan mcm2. Sungyeol pakai baju melayu..hensem gilaaaa XD