Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// This is not the reality I wanted Wednesday, December 7, 2011 | 9:42 PM | 2 comments

Tumblr_lvu2dvtau81r6mutbo1_500_large 
Random pic. Imagine he is Sungyeol. Omaii I would hug him :3

 Assalamualaikum + annyeong chingu !
Tetiba je rasa macam malas nak update blog. Asal ramai bloggers tukar skin huh? I'm so jelly..bila la syasya nak tukar skin nih? Muak sya tengok blog sendiri lol...Eh kejapp.. Syasya tak abes lagi nak spazzing about Infinite - Lately MV ! Jinja daebakk!! Sampai syasya jadi gila previous post tu. Lmao.

I see that yeol ah > <

 Baca title tu? Macam penah dengar kan? Kredit to Bling bling Jonghyun for an awesome quote! Wahaha! Okeh stop [merepek dlm english apa? otl] STOP with the gibberish talks...geez syasya -.-! [ marah sendiri xD ]

 Pagi tadi, stalking blogwalking blog Suriya, post dia best so baca la. Dalam post tu, dia ceritakan pasal satu quiz "Who is your Infinite Husband?" so cepat-cepat la bukak and jawab quiz tu. First try, syasya pengsan sedih sebab tak dapat Sungyeol. Korang nak tau siapa syasya dapat? Cepat angguk ~ syasya dapat rival sendiri! Omo rival?? Lol just kidding. It's a secret ^^ [ amendo sikret sikret nih --" ] But siyesli, syasya sedihhh...//emo emo. Confirm je syasya dapat yeol but dapat budak tuh :P Terkejut beruk syasya when tengok keputusan dia  > 3 <

 Kali kedua pulak baru lah syasya dapat hubby yang tersayang [blueekkk] Sungyeol ~ Yang first try tu silap buat sebab 'tersalah tekan' //tipoooooo. Eh betoii ar kite salah tekan xD Korang join lah sekali ^^

Ok tu je lah post utk hari ni. Malas nak cerita panjang-panjang. Kalau korang nak tau jugak siapa lelaki misteri syasya tuh, sila lah komen & I will tell you the answer ~ But korang kena teka dulu :3

Hint : He likes to slap his teddy to release anger xD

P/s : Senang gila hint tu. :P