Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// Super Duper Kpop Contest by Elya and Scha Tuesday, December 20, 2011 | 5:33 PM | 0 comments

Click the banner to join

Assalamualaikum and Hi-yeom ~
 Syasya kena tag by Trisyia & Ain. Gomawo ! Syasya kena tag untuk join satu contest daebak ni. Contest ni special sikit sebab pasal Kpop ! Mesti ramai kpoppers join. Bagi syasya, Kpoppers ni macam family syasya jugak :3

Siapakah mereka ini? Listkan semua jawapan dari 1 hingga 8


1. Hyomin / Park Sunyoung
2. Sulli / Choi Jin Ri
3. IU / Lee Ji Eun
4. Park Shin Hye

 

5. Yong Hwa / Jung Yong Hwa
6. Kevin / Woo Sung Hyun
7. Nichkhun / Nichkhun Horvejkul
8. Hong Ki / Lee Hong Ki

Siapakah bias yang anda suka? Mengapa?

  Lee Sungyeol forever di hati. Why? Sebab dia tomey sangat. Especially pipi dia yang tersangatlah tembam. Rasa macam nak gigit cubit je. Ang Ang ! Gigi dia pun cute. Gummy smile dia buat sya pengsan OTL. Oohh rasa macam nak cium je bila bibir dia muncung >3<  Bukan itu je, personality dia yang buat syasya attract sangat. Dia ni member yang paling kelakar dalam Infinite. Dia reti buat muka lawak + gag dance. Sya ketawa sampai menangis-nangis! Bestlah dapat suami macam dia :D  //yess. syasya ni isteri dia :3


 

Err cukup la tuh. Nanti tak henti-henti syasya menaip xD
Tag : Aera , Sushi , EiyraZatie , Alis
Kppyong !

Labels: