Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// My first header XD Tuesday, December 13, 2011 | 2:23 PM | 0 comments


Assalamualaikum + Hiyeom <3
 Hari ni xnk ckp bnyk. Firstly, I want to thanks to my 300+ followers sebab follow syasya ^^ and I'm really appreciate for those who are reading my nonsense :P really really kamsa :) Hope we can stick together till the end //erk?? xD

 About the title...my first transparent header sudah jadi ~ Erkk takda lah jadi sangat sebab testing je. Sekarang syasya da paham camna nak buat header. Huuu selama ni syasya tak tau/penah buat header transparent. Oleh sebab syasya bosan sngt, tetiba je nak try buat header. Syasya guna photoscape & pixlr . PS takda..malas nk download :P Thanks to Kak Liyana for the tuto :3

Malas nak berceloteh panjang, korang tengok lah header syasya buat bawah ni...//sorokbawahkatil
~BEAST IS THE B2ST~

Wkakaka buruk kan? \ dipersilakan gelak / Ini cuma testing aja maaa ~ Lepas ni syasya nak cuba buat lagi ^^

P/s : Tadi masa syasya nak cari gambar sungyeol dalam tumblr, syasya pening nak pilih mana satu sebab semua gambar sungyeol hensem + cute ! Sungyeol nampak matang da...i'm gonna miss his choding looks >.< Syasya harap dia tak berubah~ Hurmmm nampaknya bertambah la madu-madu syasya nanti otl. ;A;