Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// #TeenTopisBack Thursday, December 29, 2011 | 12:49 PM | 3 comments

The new gangsta in neighbourhood >:)

Assalamualaikum & Hi-yeom ~

 Sepatutnya semalam last update but tetibe hari ni nak update lagi. Ye lah bcuz last nite, teaser teen top da kluar ! //fangirls-scream. Well I'm particularly an angel too but tak la eksaited macam hardcore angels tu. Otak syasya tak leh nak rest sepanjang hari sebab PI . EM . AR ! omgoshh sampai sekarang pun hati syasya berbeatboxing lulz -.- Rasa sakit hati pun ada jugak. Nak tau kenapa?

 First korang tengok teaser dia dulu [ one-click-here ] Hawt kan diorang? Changjo dah macam bukan maknae je. Hoho and of course L.Joe is the hottest //ececeh. L.joe biased here. Yang terkejutnya, Sohyun ada dlm MV tu. L.Joe & Sohyun berlakon dlm mv tu. No wonder ada satu pic ni Sohyun tweet 'Will you be my boyfriend?'. Rupa-rupanya L.joe.

 Second, AKU RASA SAKIT HATI GEGILE when people start bashing and hating over Sohyun ! Yes I'm a 4nia and I'm a Sohyun biased too. Aq tau Ljjangs mesti benci nih but please...Sohyun is innocent. Dah dia terpaksa b'lakon. Well not forced la, but it's her chance to show her acting skills. //eceh ayat. I'm happy that she got her own role this time. I don;t want her to be neglected ;A;

Ask the PD-nim. Director tu lah yang buat drama tuh. And about the twit pic, I think it's fake. I mean, Sohyun is just joking, so stop being so serious yall. Kalau betul pun, it's her own business and why you guys butt in? If it's only an opinion, shared it to yourself, I got feelings too you know ;A; So please stop bashing on her tho she doesn't do anything wrong ==; Aq taknak dia drop-out from 4minute because of this like the PREVIOUS NEWS.

 Okeh that's all. Entry ni hampir same mcm yang HyunA punya tu. I hope antis stop doing this nonsense. Apa faedahnya kalau korang kutuk orang lain.....sebab jealousy ? Harap korang bersabar je la yeh... Sungyeol kiss sorang pompuan ni dlm drama..itu pun aq chill //betol ni tak tipoo. first kiss pulak tu. ._. And eh, sorry tau kalau syasya silap/salah faham...Too many emotions in me now >.< Baru perasan syasya kali ni guna perkataan "AKU".sorry sorry sorry ~

Dalam entry ni, kebanyakannya aq cerita pasal Sohyun je. Teen Top sikit. Lol. Tak sabar nak tengok full mv nih. For those yang tak tau lagi, full album kluar pada 5/1/2012 :)

FOREVER 4NIA & ANGEL
Kppyong !