Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// Day 6 : The Best Dancer in Infinite Thursday, November 10, 2011 | 10:17 PM | 0 comments

abaikan gmbr di ats ni...L's Wifey tlg jgn bunuh aq! Lawl XD



\anyeong yeorobun/ how's my fave chingu out thar? yeah you behind da screen! #merepek-kerepek. Esok last skola YEAHH. OTL aq sorang je ke yg happy? ; ~ ; Of course I will miss my chingus but....next year boleh jumpa lagi jugak~ Nobody will get separated *alhamdulillah...* Tetapi, yg syasya takutnya, nak amik report card..I'm doomed!! Padahal syasya sendiri yg tak tau result sendiri...ohmaii math gila bnyk susah ; ~ ; wokeyy enough of this!

 Sebelum syasya nak continue challenge infinite tuh,\apahal lagi ni.../syasya nk share story kat korang. My omma babysits a baby boy. He's only 9th months old. kecik & nomey jew. To be truth, syasya tak minat sngt ngan baby/budak2 ni...but unnie syasya crazy over it. Boleh dikatakan perangai syasya mcm Onew oppa~ Dia kan takot ngan budak like Yoogeun #teringat pulak cerita Hello Baby :3

 Then, syasya saja2 je nk jenguk baby tu, bcuz siblings syasya kumpul kat situ...tetiba baby tu terkedu. Syasya pun try nak hilangkn hiccups dia tu by buat WOOHYUN AEGYO!! Yang terkejutnya, hiccups dia hilang! Mula la syasya spazzing XD Thank you Namstar ^^ like this:


HNNG HNNG <3



Okay, start le challenge~~



Day 6 : The Best Dancer in Infinite


 Hmmmm..nugu? Of course Lee Howon aka HOYA! Dia kan dance machine dlm infinite. Plus he can sing & raps too. Wahh talented boy~ Syasya suka performance Hoya dance dgn Dongwoo. Yadong couple <3 Click here to see the performance! That flick dance XD

~~~

 

OTL....someone is jelly up there...nomeynya kekeke...Dont worry Yeollie oppa, you know you're always in my heart, eo? I love you, ara? #flyingkisses <3

omg gedik gileeeeeeeeeeeeeeeeeerr minah ni XD

Labels: