Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// MAMA Review. Wednesday, November 30, 2011 | 9:57 AM | 6 comments

Tumblr_lvfescevnu1qc773ao1_500_large
Ni ha awards dia..cuba teka tangan sapa ni? :3

Assalamualaikum & annyeong chingu. Korang dah tgk MAMA smlm? Puas hati tak? Err. Syasya tak puas sngt ah...Kenapa? Sebab sikit gila performances. Plus, ramai artists korea tak datang. I want infinite, ukiss, tvxq, bigbang, shinee, 2pm, teen top & etc etc. Nasib baik B2ST & 2NE1 ada. //im their biggest fan otl. Kalau tak boring -,- Snsd, SJ, Miss A pun best jugak :> Mesti penat diorang berlatih.

 Syasya nak congratz dkt pemenang awards tu. Click here to see the winners. Siyesli syasya jerit macam orang gila when nama B2ST disebut! I was so happy :') Apink, Huh Gak & Hyuna pun ada menang awards jugak. G.na & 4minute walaupun tak menang awards, diorang still tercalon as the best. Support Cube & A Cube entertainment! Lagi satu, syasya terkejut bila Infinite tercalon dlm kategori The best dance performance - male groups. I'm so proud of them :*  //hugs yeollie

 And the highlight of the show, when teaser "Troublemaker" tu kluar. Masa Hyunseung & Hyuna buat performance, diorang ada buat satu babak kiss kan? omg gila hottt XD Tapi babak tu kena cut dlm tv so pegi tgk kt youtube lah. Pandai-pandai carik la yer? To be honest, syasya mula-mula pun terkejut+jelly jugak kat diorang. Hyunseung tu bias syasya yg kedua dlm b2st. Aku benci siapa yang plan scene nih! Tapi selepas mengeluarkan rasa sakit hati syasya [ dngn menjerit ] da tak jelly ngan diorang. In fact, syasya sokong 2HYUN lagi <3  //although i ship hyunseung with jihyun > <

 Tapi yang lagi sakitkan hati when ramai orang cakap Hyuna ni slut. Antis lah tu. Grr geram aku. Suka hati diorang je nk panggil unnie aq pelacur! iskk nak tumbuk je muka antis tuh :P  //if u guys are one of them, plz respect her or i shall kill u with my knife -,- Asal korang benci dia ssngt? Sebab dia terlebih sexy ke? Suka hati dia la nak jadi apa lagipon korang bukannya boleh control dia iskkk. Bukan dia yg nak, dah konsep & image baru dia seksi, dia pun turut je lah. To me, I think she is cute. Aku suka personality dia mcm budak-budak. So please stop bashing on her -.-"

Kay, thats all I want to say. Terlalu panjang ke? hehe..thnks sesiapa yg sanggup baca :P Sorry sbb guna perkataan "aku" kpd yang lebih berusia. And sorry kalau syasya ada sakitkan hati korang. And again, please respect to others and they will respect to you !