Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// Day 28 : An Infinite member you'd want as a brother Wednesday, November 30, 2011 | 10:14 PM | 0 comments

Tumblr_lvgk0nqxxm1qc32n5o1_500_large
Yang kiri sekali tuh syasya yang punya ! :P

 Assalamualaikum & annyeong chingu ~ Before I could start the challenge, I have something to talk about. If you guys are lazy then skip this and move on to the challenge :P But rugi lah kalau tak baca //rugi apa? otl.
Tapi kalau korang nak skip story 2 pun takpa ! xD

Story 1 - Gaduh dengan adik.
 Petang tadi, sya bukak mv MYNAME - Message guna mp5 then pasang dekat tv. Tengok kat tv lagi best sebab skrin besar. Kebetulan adik syasya ada kt situ. Tengah-tengah enjoy nyanyi, tiba-tiba adik sya cakap Seyong tu bias dia. Mula la syasya nak marah dia sebab Seyong tu pun bias syasya dlm myname ! Lagipun syasya da lama cop dia..LOL XD And mula la bertengkar-tengkar ni. Tapi sekejap je gaduh sebab dia mengalah. Mwahaha I'm a bad sis tak nak kalah -,- Fyi, adik sya tu LELAKI okeh? xD

Story 2 - Rindu si Dia
 Omegosh sapa si dia tu?! My hubby lerr Yeollie oppa! Sungyeol, Hoya & Woohyun nanti masuk show "Moon Night 90". Tak sabar nak tengok heee~ korang nk tengok tak satu vid best ni? cepat angguk! :P [ click this ] Handsome gilax hubby sya tuh. Rasa mcm nak nangis je...Oppa let's re-married ! xD //syasya da addict ngan lagu tu. lol

Okeh da abis stories, sekarang nak sambung infinite challenge pulak!

Day 28 : An Infinite member you'd want as a brother

Tumblr_luyfwmbqjl1qiwklwo1_500_large

 Leader Gyu !! But why? Because he is sho handsome and kind ! Kan best kalo dia jadi abang syasya //sorry bro. Tapi Sunggyu ni suka sangat membebel & mengarah orang buat itu ini -,- But I still like him! Syasya tak kisah sebab dia terlalu hensem. LOL. Abang Gyu boleh membebel dekat Adik sepanjang masa. Adik tak kisah ~ And of course, syasya tak bagi minah-minah dekat ngan dia.. [ adik yang kejam ]

 Lagipon dia kan leader. Being a leader is a big responsibility. He takes extra good care about his lil sis [ me xD ] just like he takes care of his members. He also have this father characteristic. He will protect his family from danger even though it will risk his own life.

Ok stop stop stop. Berjala-jala sya taip ni. Yang previous post tu pun panjang jugak. Mianhae sebab syasya ni suka menggedik-gedik. //sengalss. Plz dun hate me > < Hobby syasya berangan. lmao. Anyway thanks for reading. I'm really appreciate it :3 Au revoir ! C'ya tomorrow...

Labels: