Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// Day 10 : Your favourite OTP Wednesday, November 16, 2011 | 3:17 PM | 2 comments

image
Happy birthday Dancing boy Changjo! All the noonas are excited becuz you have one more year to be legal LOL XD



 Annyeong yeorobun~ syasya da hilang suara *coughcough* Wanna know why? Tadi shahril n syasya tolong jaga baby sementara mama buat susu, tak tau la kenapa baby tu asyik-asyik buat muka masam kt kitorang..ye larr kitorang ni mmg bosan kan -.- And so, syasya pun bukak la K-Pop Countdown kt TV & tengok last performance Infinite. Ah I miss them. Masa tu syasya excited sngt tengok performance dorang..daebak!! Jadi syasya pun menari + menyanyi bersama-sama Infinite. {I'm a dancing scarecrow} 

 And surprisingly, baby tu pun mula bersenyum and ketawa(?) at my fail...Heee suka pulak ko yeh? Apa lagi, shahril n syasya pun continue nyanyi lagu paradise + be mine XD bestt kottt... syasya rasa baby ni Inspirit jugak la..Haha :D  //ish syasya ni ajar dia benda pelik-pelik..teruk betol!

Day 10 : Your Favourite OTP

OTP = One True Pairing
 Ha! Mula la syasya nak spazzing pasal couples dlm Infinite... {P/S: non-kpoppers jangan salah faham, dorang ni bukan gay, ok? It's brotherly love or should I call it Bromance xD }

My favourite OTP is....WOOGYU <3

(c) to tumblr. There's a lot more WooGyu pics/gifs in tumblr :P


Yup that's right! Le leadah heart Greasy Namstar forever! Me gusta! ^o^ Kalo korang tgk variety shows dorang, korang asyik nampak woogyu berkepit je. They won't separate lol :P Oh Woohyun jugak ada cakap :

A Kim Sunggyu without me is like chopsticks without a spoon, thread without a needle, a kite without a string!” -Woohyun
That's what he said! Ok da end challenge hari ini..syasya smbung day 11 tomorrow..plz wait :)

Anon : Asal tak pilih MYUNGYEOL ? Kan awak suka Sungyeol?
Me : Syasya suka jugak MYUNGYEOL but si L tu lah buat syasya jealous XD //merajuk

Labels: