Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// thispostdoesn'thaveatitle Tuesday, January 24, 2012 | 2:41 PM | 2 comments


Assalamualaikum & annyeonghaseyowww~

 Dah lama tak bukak blog ni. Ish ish kesian blog aq dah berhabuk. Ye lahh busy dengan schedule sendiri [ ecehh. Busywoman nmpk? ] Hehe. Before it's too late, Happy Lunar New Year yeorobun!! Happy Year of G-DRAGON. kekeke. Hari ni saja nak update blog sebab B.O.S.A.N ._. //budak ni asyik ber-twitter sampai lupa blog sendiri. #facepalmed.

 Eheh. Nasib bek, Yeollie tak apa-apa. OTL. Mianhae, nae nampyeon~ YOSHH. Ko makin tembam lahh. Hihi XD

 Okok stop merapu =_= kengkadang meluat jugak tengok diri aq ni. LOL. EHH nice tak title post nih? Penat tau nak pikir nak letak title apa ;D So, I will just blurt out from my mind. Sorry tau kalau serabut je critew.

 Ramai orang tukar skin sempena tahun baru la konon. Cuma aq ni ha yang belom tukar lagi. sebab malas ._. Eleh tak lama lagi tukar la nanti.

 Tahun ni ramai k-groups nak comeback ; B2ST, 4minute, SHINee & etcetc. Banyak lagi lah. But, sekarang tunggu B2ST je lah. Da lama tak tengok diorang buat perf, rindu pulak ~ Especially Kiki ^^ Duit da sedia nak beli album baru diorang ;D

 And lastly, Aq sekarang da ada twinnie kesayangan yang lama menghilang. [ sadis sungguh ] akhirnya jumpa jugak dia sorok dkt Singapore dengan boipren dia, Dongwoo. LMAO. Nak b'kenalan? TA BULEHH! haha //kejam.

 Nama dia Dini Roszi aka KIM BAP. Nickname tu aq yang bagi hehe. Because I'm Kimchi and she is Kimbap ~ together we are twins ^^ Kim Myungsoo is our brother & Kim Sunggyu is our Appa. LOL. FTW THE KIMs FAMILY ;D

And also Sushi is my auntie who is happily living with Lee Chanhee. LOLOL XD
Okeyy I should stop before blurting nonsense again =_= Kppyong ~ !

Sticky note : Today mood nak guna perkataan 'AKU'. You guys wouldn't mind right? u__u