Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// 1st Giveaway Forever Young by Nazihah Hsn Monday, April 2, 2012 | 5:19 PM | 1 comments

*click le kawaii banner to join*

 Assalamualaikum & hi-yeoms^^

 Entry kali ni, syasya nak ber-BM sikit. Selalunya, entry syasya sume BI kan kan kan? But kali ni, gune BM je lah. Windu nak ber-BM . //mak aihh org melayu ap nih? =_=; Back to the title <--- Error! English t'kluar xD Hari nie, syasya nak join Giveaway. Dah lama tak join contest sumer. Teruja pulak bila nak join. Hehe lagipon prize dia tuh memang .... tempting .... sngt! *tempting dlm BM apa?* Nak join? Click banner kt ats tu. Jangan lupa baca syarat-syarat GA tu sekali. :)

Hadiah :


TA-DAH!! Cumey kan pencil case ni? 100% handmade pulak tuh. Memang jelly gile ah org yg pndai buat kraf-kraf mcm nih. Kenapa syasya nak pencil case ni? Sebab Syasya suke barang-barang kawaii ;A; Cumey ssngt! Pink lagi! My feveret color. Siap boleh letak nama pulak tu. Kalau Syasya menang, syasya nak letak nama org yg tersayang :3 Tau-tau je lah siapa dia tu. hehe. And I'm craving for Polka dots rite now! Nanti boleh la syasya bersemangat nak study. //erm study ke nak mengelamun? Uhh lagipun pencil case syasya tu da lama & buruk. Pencil case CIMB tuh =_= sadis sungguh. Kan best kalau dapat pencil case ni sebab birthday syasya pun dah dekat *winkwink* 14 April. Contest ni habis on 17 April.

Okey, sampai sni je lah. Karang tak buleh nak berhenti menaip pulak. Harap-harap menang. ngeee ^^ Peace !

Taggies : Aera , Ina , Wana , Si Comel

Labels: ,