Annyeong !



Annyeonghaseyo! KimChi imida. You are now in my Kawaii land. I'm a SPM victim. Aaaahh! Study! Blogger! Noo! #Oops! Don't forget to click that navi's ok. By the way, thanks for visit here. Sa Rang Hae Princess(es) online






? CHAT HERE.



// Day 11 : An OTP you don't like Thursday, November 17, 2011 | 6:04 PM | 0 comments

 Annyeong my chingu out there! How's your result for those who take UPSR this year?? Firstly, syasya nak ucapkn tahniah kpd chingu syasya yang dapat 5A :D //sings the congratulation song. Yang tak dapat 5A tu syasya still sokong korang! You guys had done your very best :) Untuk korang yg dapat result 'teruk' tu, don't give up hope, korang still ada PMR & SPM ! Hehe syasya kena amik PMR tahun depan =,=

Day 11 : An OTP you don't like

OTP yang syasya tak suka? Hurmm syasya suka semua OTP tapi yang paling kurang suka OTP ni...

MyungJong!
 Why? Because Sya tak nak rosakkan kebahagiaan Sungyeol. LOL. KIM MYUNGSOO WAE YOU CURANG NGAN SUNGYEOL I? Takpe takpe, sya amek Sungyeol okeh? :3 //cakap sorang2.

Ishh result adek syasya teruk..//facepalm.  =.="

Labels: